20-03-2020

DIENSTVERLENING TIJDENS DE CORONAMAATREGELEN

 

Gezien de sinds dinsdagavond 17 maart ll. fors verstrengde maatregelen van de regering en met name om uw en onze gezondheid te beschermen, dienen we met Verhamme & Partners Advocaten onze werking aan te passen.

De dienstverlening wordt gegarandeerd gezien we bereikbaar blijven per e-mail en telefonisch elk werkdag van 8u30-12u30 en van 13u30 tot 18u00.

Ten einde fysiek contact te vermijden werken we met gesloten deuren. Adviesverstrekking en vergaderingen gebeuren zo veel mogelijk digitaal en telefonisch. Zonder voorafgaand overleg worden geen consultaties gehouden. Wij vragen om indien mogelijk uw documenten over te maken per e-mail, dan wel deze in onze brievenbus te stoppen of met (prior)post toe te sturen.

Eveneens de werking van justitie wordt sterk gewijzigd door de Coronamaatregelen. Zeer veel zittingen worden uitgesteld of verlopen volgens bepaalde richtlijnen. We informeren u hierover persoonlijk en zo snel mogelijk.

Ook in deze allerminst evidente periode blijft de verdediging van de belangen van onze cliƫnten onverminderd onze prioriteit.